Expo Signs
–┬áCompanie de productie publicitara avand drept tel gasirea de solutii eficiente pentru nevoile simple sau complexe ale clientilor in realizarea semnalisticii de la stadiul de idee pana la punerea ei in practica.

Ne concetram toata atentia pentru satisfactia clientilor, incarcand sa gasim solutii eficiente pentru toate situatiile predictibile si impredictibile

Gandim inainte sa actionam, rezolvam simplu si direct toate situatiile, fiind o echipa ce comunica pentru reusita actiunilor noastre.

Suntem o echipa formata din OAMENI, preocupati de inovatie si dezvoltare personala, invatam din lectiile trecutului, apreciem initiativa, implicarea si rigurozitatea.

Incercam sa livram produse ce respecta criteriile de performanta, timp, calitate/pret ale clientilor nostri, asigurandu-ne un minim de profit ce ne poate permite continuitatea activitatii precum si investitii necesare dezvoltarii si competitivitatii.

Ne bazam pe parteneriate reciproc avantajoase cu clientii si furnizorii, astfel incat sa imbunatatim permanent performantele echipei noastre si sa cream o noua dimensiune si imagine pietei de productie publicitara din Romania.